SOME – Kutwijf

Na de recente Engelstalige release samen met DOLF genaamd ‘Butterfly’, released SOME morgen ‘Kutwijf’, de tweede Nederlandstalige solo single. ‘Kutwijf’ gaat over het (soms onbewust) saboteren van jezelf en ook  de vorige relaties die SOME heeft gehad zijn daarin mee genomen. Tijdens de maak van het nummer besefte SOME dat niet alle open wonden een afgesloten hoofdstuk bevatte. Ongeacht hoe hoog de pieken ook waren en hoeveel groei of succes er ook werd geboekt, er zal toch altijd gefocust worden op het negatieve dat recht voor je staat, vandaar de zelfsabotage.

Gelukkig hing er wel een positieve conclusie aan dit project, namelijk dat er vrij snel achter gekomen werd wat SOME allemaal écht kan en dat er niet zo vaak getwijfeld moet worden aan eigen kunnen. Eigenwaarde is iets wat aangeleerd is en wat vanaf nu altijd vaker de boventoon zal voeren. Daarmee geeft SOME zelf heel sterk aan; “If you don’t wanna grow with me, then there is the exit. It was never meant for to be for me to drown in that self sabotage”.

Over Make It Raw

Make It Raw is hét management en branding bureau voor nieuwe, gemotiveerde en gedreven artiesten in de muziek industrie. Het Nederlandse management bedrijf is in 2019 opgericht als samenwerking tussen drie goede vrienden op basis van goed vertrouwen en een gedeeld verleden. Een baby geboren uit liefde voor muziek en voor elkaar.