Dario Santana – Dimelo

In “Dimelo,” nemen we een diepgaande duik in het leven van Dario Santana, waar zijn diepste emoties en verlangens aan het licht komen. Dario onthult zijn ziel en zijn persoonlijke strijd met aanhoudende problemen en achtervolgingen.

 

Dario heeft het gevoel gevangen te zitten in een voortdurende worsteling. Hij voelt zich als het ware belaagd door problemen die hem blijven achtervolgen, als een schaduw die niet kan worden afgeschud. Maar temidden van deze duisternis blijft een sprankje hoop gloeien. Als luisteraar voel je zijn verlangen naar een rustig leven, ver weg van de turbulentie die zijn pad blijft kruisen. De melodie weeft door de luisteraar heen en neemt hen mee op een reis door de ups en downs van Dario’s innerlijke wereld.

Over Make It Raw

Make It Raw is hét management en branding bureau voor nieuwe, gemotiveerde en gedreven artiesten in de muziek industrie. Het Nederlandse management bedrijf is in 2019 opgericht als samenwerking tussen drie goede vrienden op basis van goed vertrouwen en een gedeeld verleden. Een baby geboren uit liefde voor muziek en voor elkaar.