AMY MIYÚ – Dubbel

‘Dubbel’ is de allereerste samenwerking tussen AMY MIYÚ en Alina Pozi. En wat voor één! Deze club banger heeft een sexy, urban Reggaeton sound waar beide artiesten beter bekend om staan. Het thema van ‘Dubbel’ zet aan om mannen aan te spreken die niet kunnen kiezen tussen Alina en AMY MIYÚ – omdat hij dubbel ziet. ‘Dubbel’ moedigt vrouwen daarom ook aan om zich op hun gemak te voelen met hun seksualiteit. De track is geproduceerd door het fenomenale duo Tribal Kush, de producers van de wereldhit ‘Bad’ en tevens reeds genomineerd voor een Grammy Award.

Over de samenwerking zijn de dames alleen maar positief. Alina: “Vanaf de eerste ontmoeting hadden Amy en ik echt een hele goede klik en was het echt een soort van soulmate gevoel. Ik wist gelijk: “she is my type of person”. Doordat we zo’n goede band hebben, vloeit het heel makkelijk in de studio en gaat het proces vanzelf.” Amy voegt daar aan toe: “We volgden elkaar eigenlijk al een tijdje online en hadden al een connectie doordat we allebei met Tribal Kush hebben gewerkt. We waren allebei een uur te vroeg voor onze eerste sessie samen, so we did have some time to kill, maar het is geen moment awkward geweest tussen ons. Ik wilde weer collaboraten met vrouwelijke artiesten in Nederland maar ik was best lang op zoek naar de juiste fit. And there was Alina!”.

Over Make It Raw

Make It Raw is hét management en branding bureau voor nieuwe, gemotiveerde en gedreven artiesten in de muziek industrie. Het Nederlandse management bedrijf is in 2019 opgericht als samenwerking tussen drie goede vrienden op basis van goed vertrouwen en een gedeeld verleden. Een baby geboren uit liefde voor muziek en voor elkaar.