Make It Raw is hét management en branding bureau voor nieuwe, gemotiveerde en gedreven artiesten in de muziek industrie. Het Nederlandse management bedrijf is in 2019 opgericht als samenwerking tussen drie goede vrienden op basis van goed vertrouwen en een gedeeld verleden. Een baby geboren uit liefde voor muziek en voor elkaar.

Make It Raw heeft collectieve ervaring van meer dan 20 jaar in de muziek industrie, op vlakken van content creatie, digitale marketing, management en branding. Sinds de oprichting van Make It Raw zetten we alles op alles om het verschil te maken in de muziek industrie. Wij zijn begonnen met artiesten als Samir Sami, SOME en AMY MIYÚ. De omvang van dit roster is niet hetgeen waar Make It Raw alleen in uitblinkt, maar ook doordat wij ons kunnen onderscheiden van de rest, door persoonlijke benadering en net dat kleine beetje extra gas bij te geven.

Ook voor onze artiesten is Make It Raw het perfecte plaatje, wij bieden niet alleen management aan maar ook branding en het creëren van een herkenbare signature. Daarnaast bieden we ook creatieve begeleiding aan aan artiesten die getekend zijn bij Make It Raw. Ondanks dat we net komen kijken, maken wij toch een belofte voor de toekomst en zijn wij een veelbelovend bureau dat op korte termijn grote stappen maakt.

De belofte is daarom ook dat wij ons dag in dag uit op alle zaken omtrent artiesten en hun carrière richten. Make It Raw doet er alles aan om de positionering van artiesten te verbeteren en ze naar de top te brengen. Daarbij houden wij te alle tijden de doelgroep in de gaten en wat er wordt verwacht, zodat we altijd de koplopers zijn en vernieuwend zullen blijven.